Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill
Sibel  Kılıç
Sibel Kılıç

Yeni Güne Bismillah...

Yorum

Yeni Güne Bismillah...

( 4 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

358

Okunma

Yeni Güne Bismillah...

Yeni Güne Bismillah...

Yeni Güne Bismillah

Bismillah ile dest-gîr-i dergâh olurum,
Huzûrunda mahv ü perîşân olurum.
Kerem kıl yâ İlâhî, dil-i nâçîzime,
Günahımla yanar, âh u figân olurum.

Bismillah deyu açtım bu bâb-ı niyâzı,
Lütufkâr eyle yâ Rab bu müşkil âmâzı.
Derûnumda bin endîşe, bin türlü günâh,
İrâde Sen’de, affet bu asi dîvâzı.

Bismillah adını zikirle süsler dilim,
Sen’in rahmetine muhtâc-ı bîçâreyim.
Hidâyet nurun olmadan yok istikâmet,
Ferâgatle dolu bir bülbül-i şâyân-ı zîlim.

Bismillah sabâha nur saçar ey Settâr,
Kapat aybımı, rahmetinle ey Gaffâr.
Fetânetle atayım her adımı bugün,
Lütfuna muhtâcım, ey Azîz, ey Gaffâr...

S.K.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yeni güne bismillah... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeni güne bismillah... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeni Güne Bismillah... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL