Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
aydınbenli
aydınbenli

Fındık Burunlu Güzelim

Yorum

Fındık Burunlu Güzelim

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

4,0

Puan

279

Okunma

Fındık Burunlu Güzelim

Fındık Burunlu Güzelim

O güzel gözlerine bakıp vuruldum
Bal dudaklarında aşk ile kavruldum
Aşkın ile oralara buralara savruldum
Gelirsin diye beklemekten yoruldum

Geceler uzun sensiz geçmek bilmiyor
Gözüm senden başkasını görmüyor
Kimse senin gibi hatır vefa bilmiyor
Beklemekten saniyeler bile geçmiyor

Özlemek benim garip kaderim oldu
Yüreğim sızladı, yine gözlerim doldu
Eylül ayıydı, kara kış zen ferî oldu
Teselli etme yârim bize böyle ne oldu?

Sevilmek benim en büyük tesellim
Çık gel neredesin fındık burunlu güzelim
Şekercinin kızı seninle Ankara’yı gezelim
Aydın’ın şiir yazdı, sensin benim nefesim
Aydın Benli

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

2.0

33% (1)

Fındık burunlu güzelim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fındık burunlu güzelim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fındık Burunlu Güzelim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL