Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Babasının Süsü
Babasının Süsü

Seçimli Şiir

Yorum

Seçimli Şiir

( 4 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

167

Okunma

Seçimli Şiir

Ben iyi yaşamayı seçtim
ama zaaflarım da var,
insanım elbet
duâ ederim çokça
Yalnız kendime değil.
Söylemem ama herkese
Sana dua ettim diye
Söylemem
Secdeye kapandıysam
Allah bilir beni
Eğer bir gün
Kıyamet kopmadan ölürsem
Siz de iyi bilin beni. ZY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Seçimli şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seçimli şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seçimli Şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL