Öyle horozlar vardır ki, güneşin onlar öttüğü için doğduğunu sanırlar. atasözü
Metinarpacı
Metinarpacı

Şaka (Özlü Söz 2)

Yorum

Şaka (Özlü Söz 2)

( 1 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

3,0

Puan

242

Okunma

Şaka (Özlü Söz 2)

Şaka cahile silahtır.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

3.0

100% (1)

Şaka (özlü söz 2) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şaka (özlü söz 2) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şaka (Özlü Söz 2) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İbrahim Çelikli
İbrahim Çelikli, @ibrahimcelikli
17.5.2025 23:07:40
cahilin elinde her şey silahtır
gün gelir kaz bulunur
dört mevsim kaz yolunur.
gölgesiz
gölgesiz, @golgesiz
15.5.2025 08:28:16
Anlayana üstadım kaleminiz kavi duygunuz daım ola tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻🐞
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL