Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Abdülkadir Karaca
Abdülkadir Karaca

Sensiz Kalmak

Yorum

Sensiz Kalmak

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

986

Okunma

Sensiz Kalmak



Sensiz kalmak kalmaktır
Bir yerde düşüp bir yerde bitip
Kalmaktır sensiz kalmak

Beni gözlerinle mi öldüreceksin
Sormayacak mısın bana
Nedenim var mı diye
Loş ve sıcak bir gecede
Gidiyor musun?
Nereye?

Sensiz kalmak yorulmaktır
Çift kişilik atan bir kalbin mecalsiz
Aşksız, yarasız, silahsız;
Yorulmaktır sensiz kalmak

Anlatabildim mi bilinmez
Zaten çıkmamıştır anlatabilen
Sensiz kalmak anlatamamaktır
Kim bilir içimdeki sancını
Sıcak bir yaz gecesi ayaklanışını
Belki de gidişindir sensiz kalmak
Bir yerde düşüp bir yerde bitip
Kapı eşiğinde yığılıp
Sensiz kalmak, kalmaktır
27 Haziran 2007

Abdülkadir Karaca

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensiz kalmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz kalmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensiz Kalmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
demyanli
demyanli, @demyanli35
27.10.2008 23:35:01
Kutlarım kalemini yürek sesini
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL