Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
A u B a D e
A u B a D e

Seyir

Yorum

Seyir

( 1 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

165

Okunma

Seyir



Seyir halinde gidiyorum
Batı ile doğu arasında bir yerdeyim
Bir trenin buğulu camından bakarak
Seni düşünürüm yeşile maviye dalarak
Bilmiyorum hangi meridyen de sesin
Ama çağırıyorsun beni
Hasretin ilacı yok dediler kesin.

Hangi yol götürür beni sana
Halavetin temaşa kokusuna
Güzergâhımda seyelan dalga, dalga
Kayboluyor güneşim, batmak üzere
Garip hislerle yarı açık gözlerim.

Bir ülke varmış denizlerin ardında
Meridyen kuşağı geçiyormuş oradan
Göğü aydınlık olmayan bir yoldan
Fırtınalı öyküsü serap gibiymiş
Altı ayı gündüz, altı ayı geceymiş
.



02 nisan 2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seyir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seyir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seyir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL