Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI
@dusler-siginagi

SANA SEVME DEMEYECEĞİM

17 Mart 2025 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

SANA SEVME DEMEYECEĞİM

( 23 kişi )

7

Yorum

44

Beğeni

4,8

Puan

168

Okunma

SANA SEVME DEMEYECEĞİM

SANA SEVME DEMEYECEĞİM

sana sevme demeyeceğim
önünü de kesmeyeceğim
öyle bir çağır beni ki
takla güvercinleri gibi
ruhun aydınlık olsun


sana sevme demeyeceğim
yönünü de değiştirmeyeceğim
öyle bir tavır takın ki
umut dolu yarınlarına
sevinç çığlıkları hakim olsun


sana sevme demeyeceğim
düşlerini de ertelemeyeceğim
öyle bir efsun bakın ki
karanlık gecelerime
gözlerinin ayı doğsun


Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (23)

5.0

96% (22)

1.0

4% (1)

Sana sevme demeyeceğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana sevme demeyeceğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA SEVME DEMEYECEĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mesut Tütüncüler
Mesut Tütüncüler, @mesut-tutunculer
17.3.2025 12:02:49
5 puan verdi
Kaleminize sağlık kıymetli şairim
Nicelerini okumak dileğiyle
Saygı ve selamlarımla, sağlıcakla kalınız
nejat hoca
nejat hoca, @nejathoca
17.3.2025 10:49:29
5 puan verdi
Şair, düş dünyasının renklerini ve hayatın getirdiği melankoliyi usta bir şekilde harmanlamış. Şiir, hayal gücünün sınırlarını zorlayan imgelerle dolu. bu duygulu anlatımınız için sizi kutlar, kaleminizin gücünün hiç tükenmemesini dilerim üstadım.
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
17.3.2025 10:33:42
5 puan verdi
Yüreğinize ve kaleminize sağlık çok güzel ve anlamlıydı şiiriniz.
Saygı ve selamlar.
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
17.3.2025 10:28:15
5 puan verdi
Güzeldi eser dost, her zaman olduğu gibi
Bizde okuduk, kutladık ve alkışladık yürekten
Gönlüne, ömrüne bereket
Sonsuzluğun sahibine emanet olasın, sağlıcakla kalasın
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
17.3.2025 08:32:12
5 puan verdi
Son günlerde bir tatlı ve harika yazıyorsun dost

Selamlar
Etkili Yorum
Esrakilic1982
Esrakilic1982, @esrakilic1982
17.3.2025 08:30:46
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık

Gözlerindeki geceyi, bir yıldız kadar parlak yapmayı, Gönlündeki rüzgarı, bir çığ gibi büyütmeyi dilerim. Ama ben, seni sevmenin engelini değil, Bütün yolları aşmayı öneririm sana.

İçindeki karanlık, bir nehir gibi aktıkça, Beni, kaybolmuş bir yıldız gibi hatırlayacaksın. Ama durma, git; her yön, her yokuş sana yol açsın, Ve sevdan, beni değil, seni aydınlatsın.

Ne geçmişin gölgesi, ne geleceğin sisli yolu, Hiçbir şey, bir adım ileri gitmene engel olmasın. Çünkü sevgim, senin değil, senin içindeki ışığın Öylesine yakıcı olacak ki, zamanla silinip gitsin.
se
sedat hünker, @sedathunker
17.3.2025 08:13:32
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal allahın selameti üstüne olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.