Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
mustafa ertürk
mustafa ertürk

8 Mart DKG

Yorum

8 Mart DKG

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

170

Okunma

8 Mart DKG

’Dünya Kadınlar Günü’ bugün
güvercin yürekli kartal kanatlı
sana salt kadın demiyor senii
insanlığa örnek ilan ediyorum

Kadınlığı zulümden kıyımdan
gurg anası kuluçka makinesi
görülmekten kurtaracak kadın
ne olursa olsun mübarek adın

08. 03. 2025



Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
8 mart dkg Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 8 mart dkg şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
8 Mart DKG şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL