Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
mustafa ertürk
mustafa ertürk
@mustafaerturk1

keke keyfim

25 Şubat 2025 Salı
Yorum
Şiirgram

keke keyfim

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

65

Okunma

keke keyfim

06. 04. 2003 / Cide

Ah sizi acınası
acımasız sanrıcılar
feytocu işit’ci tanrıcılar

tepkim var direnen
kanlı düne karşı
sevgiden yoksun kine
bilime karşı olan güne karşı
...............................

neyse ney!..
sabah sabah
can sıkmayalım
sefalet felsefesini
bir yana bırakalım

katibe yeşim hanım
sobayı yakmış
temizliği yapmış
çayı demlemiş
bir de müşteriler
gelir paralar!..
keke keyfim keee!..

- A r ş i v -


Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Keke keyfim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keke keyfim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
keke keyfim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oktay Güvener
Oktay Güvener, @oktayguvener
25.2.2025 12:26:16
5 puan verdi
Yüreğiniz dert görmesin kaleminiz daim olsun, içten yazılmış güzel bir eser okudum. Kaleminize sağlık nice şiirlere..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.