Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Yalnızlığın Esareti
Yalnızlığın Esareti
@yalnizligin-esareti

Seni sevmesi zor

5 Şubat 2025 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

Seni sevmesi zor

( 3 kişi )

1

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

107

Okunma

Seni sevmesi zor

Bir kağıdın ön tarafı gibisin
Bense
Arka sayfasında biryerdeyim
Kelimeler kolay
kolay olmasına da
Seni yazması çok zor
Dilimde hiç kurumayan
Bir avuç içiyle gökyüzüne üflediğim duasın
Seni istemesi çok kolayda
Beklemesi çok zor
Şarkılar ağlar
Yağmurlar ağlar
Gece biter gündüz başlar
Zaman geçer ömür biter
Yaşlanması kolay
Kolay olmasına da
Sensiz yaşaması çok zor
Bilsen
Bahar güneşi gibi
Varlığın
Hep
yüreğimi sıcak tutuyor
Tutuyor tutmasına
Aşk çok kolay
Kolay olmasına da
Seni sevmesi çok zor

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Seni sevmesi zor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmesi zor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni sevmesi zor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ABDULKERİM KAYA
ABDULKERİM KAYA, @abdulkerimkaya
5.2.2025 22:10:44
5 puan verdi
çok güzeldi,çok acıklıydı,çok doğru,
Allah razı olsun
,sevgi ve özlem vardı,
Hakikat vardı,ı ,
o çok güzel yüreğine sağlık Üstadem
ders vericiydi,akıcı anlamlı
düşündürücüydü
kutluyorum Dualarımla selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.