Bir anne yüreği, dibinde daima af bulunan uçurumdur. balzac
Firuzs
Firuzs

Güçsüz

Yorum

Güçsüz

( 2 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

183

Okunma

Güçsüz

Elimde hiç bir güç yok.
Bekleyip, duruyorum bir köşe başında.
Kimim var ki, kendimden başka.
Bedenim, soluğum yetmiyor anla.

Önümde onlarca kitap.
Kitapların içinde ben..
Hayalimi gerçekleştiremem,
Korkuyorum, hayal kırıklarıyla.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Güçsüz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güçsüz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güçsüz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
maviye sürgün
maviye sürgün, @maviyesurgun
4.2.2025 10:24:22
Yalnızlik kaygısı, kimsesizlik kısa şiirinize cok güzel yansıtılmış.
Tebrikler ve saygılar Firuzs Hanım
mahmut_yasarer
mahmut_yasarer, @maviolum
4.2.2025 08:55:33
5 puan verdi
KORKUYORUM
HAYAL KIRIKLARIYLA....
...
YÜREĞİNE SAĞLIK USTADIM
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL