Bir insana iki türlü bilgi nasip olur : biri, başkaları tarafından verilen, diğeri ve en önemlisi ise, kendi kendine kazanılandır. -- gibbon
gölgesiz
gölgesiz
@golgesiz

Olmamalıydı

2 Şubat 2025 Pazar
Yorum
Şiirgram

Olmamalıydı

( 5 kişi )

3

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

179

Okunma

Olmamalıydı

Sana gülmeyi öğreteyım derken
Kendi gülüşlerimi kaybettım ben
Gözlerim gözlerinde umut aramamalıydı
Aşk, diili gecmiş zamandı...
Kilitli sandığa dokunulmamalıydı
Katilin sureti değişmemeliydi
Olmamalıydı
Yaşanmamalıydı ölmüş duygular
Yaşlı ve yorgun olan yüregime
Bir filiz vermememeliydi toprak
Kanayan yaralara kül atmamalıydı
Rüzgar
Tokat misali...

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Olmamalıydı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmamalıydı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Olmamalıydı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet5960
Mehmet5960, @mehmet5960
25.3.2025 08:23:08
Herseye rağmen yaşamak güzel şey.
Ama kendine haksızlık yapmadan.
sorgunlu
sorgunlu, @sorgunlu
2.2.2025 01:31:33
5 puan verdi
GÜLÜŞLERİMİ VER

Tüm dünya senin olsun,
İstemem.

Bana ,
Solan gülüşlerimi ver yeter.

Bi vefa.

Adem ÖZEL
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.