İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
Barış Bayram KURT
Barış Bayram KURT

Keyfe Keder

Yorum

Keyfe Keder

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

125

Okunma

Keyfe Keder


Bir rüzgâr eser, belirsiz yönde,
Savurur ruhumu bilinmez bir derde.
Gülüp geçiyorum, her adım serbest,
Dertler kapımı çalmış, ama ben kayıtsız bir misafir.

Keyfe keder bu dünya, yollar dolambaçlı,
Kimseye borcum yok, hür ve karmaşık.
Yıldızlar bile kayar, tutunacak bir dal bulmaz,
Ben de savrulurum, rüzgârın oyununda biraz.

Bir yudum kahve, biraz yalnızlık,
Gecenin ortasında sessiz bir şarkılık.
Ne mutluluğa tutsak, ne hüzne esir,
Keyfe keder yaşamak, en güzelidir.

Dünya döner, ben umursamaz,
Saatler akar, bana hiç aldırmaz.
Ama hayat böyle güzel, böyle serbest,
Keyfe keder bir anı, her şeyden en iyisi.

Kime ne? Bırak dertleri,
Zaman bir nehir, aksın istediği gibi.
Keyfe keder bu ruh, bu kalp, bu düş,
Ne bir liman arar, ne de sonsuz bir kış.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Keyfe keder Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keyfe keder şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Keyfe Keder şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL