Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. dünyada en güç olanşey de düşünüleni yapmaktır. (goethe)
yılmaz bülbül
yılmaz bülbül
@yilmazbulbul1

can bala.....

11 Aralık 2024 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

can bala.....

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

119

Okunma

can bala.....



gözümde tütir can sıla
serin suyu yeşil yayla
hele verelim bir mola
bir çay ver hele can bala.....

hüzünler düştü gönlüme
ne olur bana ilişme..
acı bu garip yetime
bir çay ver hele can bala.....

dereler çoşarda çağlar
çiçeğe konan arılar
neylesin bağrı yanıklar
bir çay ver hele can bala.....


divane hasretim ağır.
gurbet elde çile kahır
tükendi kalmadı sabır
bir çay ver hele can bala.....


yılmaz bülbül divane
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Can bala..... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Can bala..... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
can bala..... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.