Düşünür; yeniden düşünen ve şimdiye kadar üzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir. (paul valery)
ismail karaosmanoğlu
ismail karaosmanoğlu

AŞK GECESİ

Yorum

AŞK GECESİ

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

232

Okunma

AŞK GECESİ

AŞK GECESİ


AŞK GECESİ

Değişme hiç sen güzel
Değişip de ne yapacaksın
Hayat zaten değişiyor
Değişmeyi ne yapacaksın

Sen hep öyle kal güzel ve çekici
İri gözlerinle yıldırımlar sal
Küçük ağzın ve dudaklarını
Sal ruhumun limanlarına sal

O uzun boyun ve vücudunla
Yat yanı başıma uzan biraz
O hayat veren buselerinle
Öp beni ne olur sen öp biraz

Aşk dolu bir ömür yaşat sen bana
Öpüşlerin hayat versin canıma
bir ömür boyu mest et beni
Upuzun boynun ve varlığınla


Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 4.1.2016

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aşk gecesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk gecesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK GECESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
29.10.2024 20:01:19
5 puan verdi
CUMHURİYETİMİZİN 101 YILI KUTLU OLSUN
Hem bayramımızı, hem eserini kutlarım
Şiirle kal, sevgiyle kal, hoşça kal

© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL