Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. j.j.rousseau
deli_doluyum
deli_doluyum

DIŞ GÖRÜNÜŞ ALDATIR.

Yorum

DIŞ GÖRÜNÜŞ ALDATIR.

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

281

Okunma

DIŞ GÖRÜNÜŞ ALDATIR.

Değilse;merhametli,vefalı,ahlaklı,açık ve net
Birine güvenmek için,imzalatamazsın senet
Sadakatin ;insanın içinde olduğunu,kabul et
Kalbinde varsa kahpelik,muhakkak eder ihanet

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dış görünüş aldatır. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dış görünüş aldatır. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DIŞ GÖRÜNÜŞ ALDATIR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL