Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
ÖNDER34
ÖNDER34

esti

Yorum

esti

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

271

Okunma

esti

Gündüzün ardı akşam oldu
Serin ilkbahar rüzgar esti
Hüzün geldi gülüşler kayboldu
Düşünce ağır garip sesti

Baktım alaca olmuş semaya
Bulut perde olmuş göklerde aya
Bitmez düşünceler saya saya
Sabır zorlandı geçmedi testi

Çektim kenarını sandalyeyi
Araladım camdan tül perdeyi
İzledim bana kalan ihaleyi
Kasvetten atışı serbesti

Yazdım anıları satır satır
Gözden düşen bırakmadı hatır
Günlerim dünler gibi berbattır
Çatlamış idi su tutmazdı testi


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Esti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Esti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
esti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL