Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kaanaybüke
kaanaybüke

Yürek yanğını

Yorum

Yürek yanğını

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

467

Okunma

Yürek yanğını

Yanar tutuşurda
Yüreği
Sevdasını
kimseye söyleyemez
Akıl tutulur
Avuçları terler
Lal olur
Şakıyan dilleri
Ve sevdası yakar içten içe
Gizler Kendinden bile
Korkar aşikar olur diye
Yanar tutuşur da yüreği
Sevdasını kimseye söyleyemez

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yürek yanğını Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürek yanğını şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yürek yanğını şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
9.4.2022 21:58:31
5 puan verdi
çok harika bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL