Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
İrfan Rıza YAZICIOĞLU
İrfan Rıza YAZICIOĞLU

BENİM CANIM DİYARBAKIR

Yorum

BENİM CANIM DİYARBAKIR

( 5 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1062

Okunma

BENİM CANIM DİYARBAKIR



Kırklar dağına bir çıksam
Dicleyle Hevsele baksam
Kırkbir tane türkü yaksam

Sana azdır Diyarbakır
Vallah azdır Diyarbakır
Billah azdır Diyarbakır
Benim canım Diyarbakır

Ne güzeldir küçeleri
Tarih kokar her bir yeri
Değişmeli bu kaderi

Şanı güzel Diyarbakır
Namı güzel Diyarbakır
Kendi güzel Diyarbakır
Benim canım Diyarbakır

Her tarafın başka güzel
Seni söyler maya gazel
Haykırırsın de hadi gel

Gelmez miyim Diyarbakır
Görmez miyim Diyarbakır
Gezmez miyim Diyarbakır
Ölmez miyim Diyarbakır

Ecz. İrfan Rıza Yazıcıoğlu
21 Haziran 2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Benim canım diyarbakır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim canım diyarbakır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİM CANIM DİYARBAKIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
25.3.2022 21:34:22
5 puan verdi
Türkü tadındaydı dizeler
Emeğine yüreğine sağlık usta
________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL