Umarım gözyaşlarımı Hissedersin teninde Bir yağmur damlası serinliğinde...
Ve sana yazılmış nice şiir Umarım kulağına gelir En içli şarkılar eşliğinde...
---
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Umarım gözyaşlarımı Hissedersin teninde Bir yağmur damlası serinliğinde...
Ve sana yazılmış nice şiir Umarım kulağına gelir En içli şarkılar eşliğinde...
"artık serzeniş hallerinden kurtulmak istediğim için şiiri kaldırdım" diyerek şiir kaldırılır mı? bahane mi bu şimdi? Şiir de bu kadar güzelken!.. Koy o şiiri yerine hemen! Çabuk dedim!..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.