Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
A u B a D e
A u B a D e

Gördüm.

Yorum

Gördüm.

( 3 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

4,3

Puan

426

Okunma

Gördüm.


Dost hanesinde uğradım bugün
Kimseler yoktu geriye döndüm
Nerde o eski muhabbet düğün
Gazeller bir bir düşerken gördüm.

Bunca hatıra, bunca anılar
Zaman öğütmüş çoğu kayıplar
Dağılmış bir bir şimdi yuvalar
Ziyanı kara yazanlar gördüm.

Böyle miydi bizim zamanımız
Hiç yoka döndü hayatlarımız
Üç kişiye okunur ezanlarımız
Taşa merhamet yazanı gördüm.

Bende kapıyı kapar giderim
Sorana bekçisimiyim derim
Hep tasa, hep dert nedir çekerim
Bir avuç suda sazanlar gördüm.




27 eylül 2021

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

3.0

33% (1)

Gördüm. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gördüm. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gördüm. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
27.9.2021 17:45:30
5 puan verdi
güne ait anlam yüklü duygu yoğunluklu çok nefis bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL