Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
Zernişan Aydoğan
Zernişan Aydoğan
@zernisanaydogan

Masalmış meğer

20 Eylül 2021 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

Masalmış meğer

( 6 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

4,3

Puan

553

Okunma

Masalmış meğer

Bütün masallar
Bir varmış bir yokmuş diye başlar
Bazen gözlerden yaş akar
Bazen yüzünde güller açar
Ama bütün masallar
Bir varmış bir yokmuş diye başlar

Zernişan Aydoğan 19 Eylül 2021

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

1.0

17% (1)

Masalmış meğer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Masalmış meğer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Masalmış meğer şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İrfan Yılmaz
İrfan Yılmaz, @irfan-yilmaz2
11.12.2021 13:41:26
5 puan verdi
Kısa , öz, harika...
Tebrik ederim.
Her şey gönlünüzce olsun efendim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.