Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- chesterfield
karadereli
karadereli
@karadereli

Dirilir insan

5 Kasım 2020 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Dirilir insan

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

435

Okunma

Dirilir insan

Eğitim laikmiş! çoğaldı söven,
Kalb destisi kırık, acımaz millet.
Fıtrat bozulmuş, yok insana güven,
Başımıza dökük, her türlü illet.

İnsanlık unutmuş, Rab’be zikiri,
Elhamdülillah, dilde, ibadet kıt.
İyiliğe engel, vicdanın kiri,
Gafiller toplar, cehenneme yakıt...

Gelecek adalet, birgün inşallah,
Kalblerimiz top yürek attığı gün.
Kendine gelen, ümmete maşallah,
Kardeşle birlik olur, bizde düğün...

Hep bana değil, bize derse herkes,
Def olurda gider, kara bulutlar.
Aminlere hicret etse her nefes,
Dirilir insan, yeşerir umutlar...
Kasım /2024-Lojmanlar

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Dirilir insan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dirilir insan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dirilir insan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mustafaoğlu İlyas
Mustafaoğlu İlyas, @mustafaoglu-ilyas
6.11.2020 00:52:13
5 puan verdi
Yüreginize saglik
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.