Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
ufukguney
ufukguney

YANGINLARDAYIM

Yorum

YANGINLARDAYIM

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

640

Okunma

YANGINLARDAYIM

YANGINLARDAYIM

Gidip de dönmemek var
Sevip de görmemek var
Bu ne biçim hasrettir yar
Gel artık yangınlardayım...

Sen olmasan neye yarar
Sensiz hayat zarar ziyan
Dünya artık bana zindan
Gel artık yangınlardayım...

Evim barkım yıkılmadan
Gülüm dalım kırılmadan
Ecel kapımızı çalmadan
Gel artık yangınlardayım...

Ufuk Güney

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yangınlardayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yangınlardayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANGINLARDAYIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sorgunlu
sorgunlu, @sorgunlu
3.5.2020 22:46:44
Sevginin yangını bile bir başka üstad... Yüreğinin var olsun
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL