Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
İDRİS ÇETİN
İDRİS ÇETİN
@idriscetin

DAYANAKSIZ KALIRLAR

1 Temmuz 2019 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

DAYANAKSIZ KALIRLAR

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

530

Okunma

DAYANAKSIZ KALIRLAR

Eleştirilmekten korkup, kaçan zayıf insanlar,
Hedefe ulaştıklarında hep dayanaksız kalırlar.
08.12.2018
Yozgat

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dayanaksız kalırlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dayanaksız kalırlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAYANAKSIZ KALIRLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
8.7.2019 10:55:19
Bilge Kişi;

Kaleminiz ve yüksek sesiniz daim olsun…
Şiirli hisleriniz hiç susmasın...

...........................................Selam ve saygılarla..
Etkili Yorum
ABDULKERİM KAYA
ABDULKERİM KAYA, @abdulkerimkaya
7.7.2019 21:41:20
Çok güzeldi kutluyorum Üstadım Dualarimla selamlarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.