Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
DEVRİM DENİZERİ
DEVRİM DENİZERİ

SEVGİLİYE

Yorum

SEVGİLİYE

( 6 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

1849

Okunma

SEVGİLİYE

SEVGİLİYE

Bir bayram Arefe’sinde düştün yine aklıma
Elim gitti kırmızı puantiyeli entarime
Onu giyeceğim yarın yine
Sen beni daha çok sevesin diye...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Sevgiliye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgiliye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİLİYE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
5.6.2019 09:08:10
Bilge Dost;
Ramazan Bayramınızı tebrik ederim,…
Ramazan Bayramı Türk, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur getirsin…


.................................................... Saygı ve selamlar..
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
3.6.2019 23:17:06
Duygu yüklü seslenişlerin daim olsun kardeşim,
kutluyor saygılar sunuyorum.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL