Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
yeğinadnan
yeğinadnan

Öğretmenim

Yorum

Öğretmenim

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1207

Okunma

Öğretmenim



Ne anneler günü var nede babalar günü
Bildiğim o günlerin tümü senin esasen
Tatmadım bilemem ki öğretmenin yükünü
Ben babayım üç çocuk eğitemedim şahsen

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Öğretmenim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğretmenim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öğretmenim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
26.12.2018 21:07:37
Oysa öğretmen hem bir ana hem de bir baba..Saygıyla..
UNALAN
UNALAN, @unalan
24.11.2018 17:56:49
Güzel bir şiirdi kutlarım
ve kutlu olsun öğretmenlerimize bu güzel gün
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL