Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Ahmet Ayaz
Ahmet Ayaz

ÇABA HARCIYORUM

Yorum

ÇABA HARCIYORUM

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1153

Okunma

ÇABA HARCIYORUM


ÇABA HARCIYORUM

Artık ben,
Hayatı yaşıyorum.

Ve yakamda,
Toplu iğne taşıyorum.

Balon gibi şişenlerin,
Havalarını indirmek için.

Ve onları,
Devenin hörgücüne;
Bindirmek için.

Çaba harcıyorum.

Ahmet AYAZ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çaba harcıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaba harcıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇABA HARCIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Ayaz
Ahmet Ayaz, @ahmetayaz
4.11.2018 08:39:40
TEŞEKKÜRLER SORGUNNLU KARDEŞİME
AHMET AYAZ
sorgunlu
sorgunlu, @sorgunlu
2.11.2018 09:03:18
balon olanları patlatmak lazım...bir iğnede yetmez bazan cebe kirpi lazım...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL