Seninle konuşmak istiyorum. fakat önce buraya, benim yanıma gel! bu boş yer, benimkini sağlamlaştıracak olan sahibini bekliyor. helena (faust)

Geçti

( 7 kişi )

3

Yorum

11

Beğeni

4,9

Puan

2373

Okunma

Geçti

Dert kederi sele verdim
Bir hışımla geldi geçti
Elem kahır yele verdim
Boran oldu esti geçti

Gönül hüzünden sıyrıla
Beyaz karadan ayrıla
İyilik her dem kayrıla
Kötülüğün vakti geçti

Kem sözlerden sıyrıl hele
Diline Bismillah gele
Ne dilersen Haktan dile
Batıl işin günü geçti

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

86% (6)

4.0

14% (1)

Geçti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geçti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
17.10.2018 12:17:24

Güzel olan herşeye duyulan duygudur şiir…
Bahattiin KARAOÇ’A rahmet diliyorum…
Huzur şiirdedir…
_______________________________Saygı ve selamlar..
Etkili Yorum
FİLAT YAZICI
FİLAT YAZICI, @filatyazici
16.10.2018 23:27:33
5 puan verdi
Harika olmuş üstadım.Kaleminiz ve yürek sesiniz hiç susmasın.Siz hep böyle güzel şiirler yazın bizde zevkle okuyalım.En kalbi selam ve saygılarımı sunarım.
Etkili Yorum
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
16.10.2018 21:26:28
5 puan verdi
Anlatımı güzel şiirdi........
Kalemin susmasın
__________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.