Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)
Aybars KARLIDAĞ
Aybars KARLIDAĞ

KALMADI

Yorum

KALMADI

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1241

Okunma

KALMADI


Her zaman diyecek bir sözüm vardı

KALMADI

Her zaman diyecek bir sözüm vardı
İfade edecek hâlim kalmadı
Anlatsam durumu gözüm karardı
Seni yad edecek gücüm kalmadı

Sen kalbimi kırdın dağıldım çoktan
Tükendim yoruldum harcandım yoktan
Yalnız kalsam dahi ayrılmam haktan
Sana dökecek göz yaşım kalmadı

Senin sevgine hasretim diyordum
Ne yaptım diyerek kendime sordum
Bunaldım durumdan artık yoruldum
Sabahtan akşama yolum kalmadı

21.09.2018 HATAY
Aybars KARLIDAĞ

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Kalmadı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalmadı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALMADI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
12.11.2018 16:14:19
Gönül dostu;
Şiirde satır geçişleri mükemmel...
Kaleminize ve şiirinize sağlık...
………….………………. Saygı ve Selamlar..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL