Kızgınken karar veren, fırtınalı havada yelken açan bir insandır. euripides
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1

Nasıl olacak abi

Yorum

Nasıl olacak abi

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1073

Okunma

Nasıl olacak abi

Nasıl olacak abi

Solcuyu eleştiremiyorsun
Vay sömürücü faşist diyor
Sağcıyı eleştiremiyorsun
Vatan haini komünist diyor
Dinciyi eleştiremiyorsun
Dinsiz imansız münafık diyor

Herkesin yaptığı kendine güzel
Bu kavga sürüp duruyor ezel
Kimisi ne oradan ne buradan
Atıyor uçsuz bucaksız gazel
Söylesene nasıl olacak abi
Kim gelip belimizi düzeltecek

Hırsızı suçüstü yakalıyorsun
Vallahi baktım almayacaktım
Namussuzu iş üstüne görüyon
Abi valla anladığın gibi değil
Bu nasıl şey etiğimin şeyi ya
Tutup açığa çıkaramıyoruz

Ortalık renk cümbüşü valla
Kimse rengini belli etmiyor
Herkes kendince bukalemun
Herkes kendince gökkuşağı
Her gün yağmur yağıyor da
Kimse altından geçmiyor

Nasıl olacak abi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nasıl olacak abi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl olacak abi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nasıl olacak abi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL