Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
elalem
elalem

Omur dedigin

Yorum

Omur dedigin

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1607

Okunma

Omur dedigin

Zamanla alay edercesine bunca meşgale,
gerek yok bana kendimden baskasinca işgale
Topraga karıştı canimla milyon parçam
Yitire yitire devam ettik hayale

Kayıp nedir gayb’i bilene
Verdikmi yoksa aldikmi topraga sor yolcu
Kim kazanmış bu oyunda kim oyuncu
Zannetme benle bu masal sonuncu

Bak gökyüzü derin Allah Kerim
Varsın kapansın günahkar dilim
Çaldim vakitli vakitsiz kapını dua
Cunku bi aksam karanligida cuma

19.01.2017

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Omur dedigin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Omur dedigin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Omur dedigin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL