Sevgi insanı birliğe, bencillik de yalnızlığa götürür. schiller
Mehmet  Öksüz
Mehmet Öksüz

EY İNSANLAR*

Yorum

EY İNSANLAR*

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1004

Okunma

EY İNSANLAR*

Geçmişin topraklarına sürükler beni yıllar
Bu dünyanın çarkına takılanlar ağlar
Bu düzenin tohumları yüreğimi dağlar
Ben acının adamıyım yüreğim kanayanlardan
Ey insanlar...

Adım atarken güzelim mezralarda
Boğar beni hayat engin zamanlarda
İçimi soğutur yalnızlıklarım karanlıklarda
Bir ninenin zılgıtları duyuyulur uzaklardan
Ey insanlar...

Mehmet Öksüz / Eflatuni Mısralar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ey insanlar* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey insanlar* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EY İNSANLAR* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL