İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
evren şeker
evren şeker

SEVİŞKEN YÜREKLER

Yorum

SEVİŞKEN YÜREKLER

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

626

Okunma

SEVİŞKEN YÜREKLER


Kendi kendimle konusurken laf lafı açıyor ve telaştan gönlümün serkeş titreyişlerinin yansıması düşüyor dolunaya....
Göğsümden içeri sızıyor yokluğun...
Derken Sevişken yürekler ayrık bedenlere çarpıyor ve yenik bedenlerden devrik cümlelere varıyor en karasından sevda...
Hani küsmek kadar olmasa da susmak gerek diyorum
hayata... yaşananlara...
Canın yanar da ağlayamazsın
ve
çarptıkça eksilen yüreğimin acımasız eziyetlerinden bakışlar fırlar ya Aşka,
İşte böyle bir şey bu sevda,
Ama ben ölmedim..
Bekliyorum hüzün yalnızlığında...
Seni sevdiğim İstanbul Gar’ında.
E.Şeker

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevişken yürekler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevişken yürekler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVİŞKEN YÜREKLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gamzelimm
Gamzelimm, @gamzelimm
28.3.2016 02:05:15
5 puan verdi
Bak dün gelemedim yine kısalmış şiirler:)) Güzel kalem sen hep yaz.Ben takılıyorum bazen şiirler çok güzel.Bazen kısa şiirlere sığabiliyor kocaman bir dünya.Tebriklerimle yine muhteşemdi.

Sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL