Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
evren şeker
evren şeker

ADAM KORKAR

Yorum

ADAM KORKAR

( 3 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1293

Okunma

ADAM KORKAR

Kadın sustu mu; ilham kaçar, nağmeler sus’ar.
Kadın sustu mu; ağıt ağıt dökülür sevdalar.
Kadın sustu mu; adam kendinden korkar.
Kadın sustu mu; adamın ruhu kadına su’sar.
Adam en çok da bundan korkar.
Kadın n’apar,
Yüreğinin çığlıklarında çırılçıplak âyin yapar.
Halbuki bütün devrimler solda olur
Bilse adam, soluk soluğa sol’una koşar
Velhasıl adam korkar, kadın sus’ar.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Adam korkar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adam korkar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADAM KORKAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
31.3.2016 19:04:02
Çok güzeldi çok beğendim.
Gamzelimm
Gamzelimm, @gamzelimm
31.3.2016 18:48:09
5 puan verdi
Çok iyiydi güzel kalem,kadın konuşursa her şey yolundadr derler ama susarsa...o fena işte.Sevgilerim güzel yüreğine

Tabii ki tebrikler
Kafkasyalı  Kafkasyalı
Kafkasyalı Kafkasyalı , @kafkasyalikafkasyali
31.3.2016 17:50:30
5 puan verdi
Ya kadın konuşursa eyvah...
Gönlünüze yüreğinize sağlık....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.