İnsanlar başaklara benzerler.içleri boşken başları havadadır,doldukca eğilirler. montaigne

Şii Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Şii" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Şii ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Şii" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Şii ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Kalbi şakka bölünmüş ve doğuştan yarıktın
Derviş Yunus Emre nin takındığı sarıktın
Şiir gözlüm bakmaya kıyamadım ben sana ...

Bitti sanma daha dur başlamadIm , bitmedim

...
Devamını oku »
iki ara bir dersinde kalmış hüzünlerim var,
ya gidin benden
ya kalın,
ya da sıkın bir kurşun
göğün bacak arasına,

...
Devamını oku »
aylardan sonra
tokmağına vurulmamış kapımı
öyle bir an çal ki;
dönüp gitmenin şiiri

...
Devamını oku »
SALAKÇA ŞİİRLER/İM....



Tırnak uçlarında uçurum

...
Devamını oku »
Yaşatmak her sevdayı inadına dünyanın
Bir istiridye kabuğunca bağlanmak geleceğe...
Bahçemdeki kasımpatıları toplamak...
Öldürmek ölümleri ölüme inat...
Seni yaşamak,

...
Devamını oku »
Layık olmayanlar makamı buldu.
İş bilmeyenler iş başına geldi.
…..Tahmin edin köyün siz ahvalini,
…..Halk ödedi bunun hep bedelini…


...
Devamını oku »

s'esini esirgeyen rüzgarlara ANd olsun

yıkılmış alınlara

...
Devamını oku »
Rüyalarımdasın artık mucize

O kadar baktım ki resimlerine
Yatıştırdım düşlerimi içkiye


...
Devamını oku »

İlk 1508 1509 1510 1511 1512
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL