Birinin iyi niyetini istismar etmek, o iyi niyetin başkalarına sunulmasını da yok eder. noblese oblige

Şii Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Şii" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Şii ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Şii" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Şii ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Tam kıyısında
Yanımızda tutunacak bir el
Bir dal parçası yoksa
Düşmemiz an meselesi
Türlü türlü uçurumlara...

...
Devamını oku »
Hep heveslisiydim içten içe
Bir gün kazanabileceğim zaferlerimin,
Birilerine asla ait değildi
Yorulmadan usanmadan mektuplar yazıyordum...


...
Devamını oku »

üşürüz insanız
yaradılıştan öyle
ısıtabilsek ocakta havayı

...
Devamını oku »
hangi yaprak bilmez ayrılığı?
estiğinde sonbahar rüzgarları…

Tomurcuklar üşümez mi?
incinmez mi küçük kalpler?

...
Devamını oku »
Gülüşü haziran kokan kadının gözlerinden düştüm
Ayaklarımda temmuz yanıkları
Uymasaydı aklım, aklımda kalanlara
Dantelinden sökülmezdim aşkın yollarına


...
Devamını oku »
HAFİFTEN YAĞMUR YAĞMIŞ CADDELERE
SEN GİTTİKTEN SONRA
KARLAR YAĞIYOR KALBİME



...
Devamını oku »
Şiirler yazarım okunsun diye
Şanssızlıkla bazen yarını bekler
Sözden anlayana dokunsun diye
Okunmazsa boşa gider emekler.

...
Devamını oku »
Ve o gün sen giderken de bir mucizenin gerçekleşebileceği inancı yerleşti tam kalbime.

Biz seninle bırak Ümit Besen'in nikah masasına oturmayı, tahta bir masa da demli bir çay eşliğinde, şekerli şekersiz acılarımızdan bile bahsetmemişken, senin benimle bir ömür boyu kalacağına olan bitmez tükenmez inancımı da, çocukluğumun aşkı olmana ver.

O zamanlar ki aklım şimdi olsa ben olmazdım biliyorum ama yine aynı yerden kanayacağımı bile bile şimdi ki aklımla yine seni severdim. Ne yaparsın işte hala seviyorum.

...
Devamını oku »
Yağmur olsun diye dilek diledim
Yağmak şöyle dursun ancak çiledim
Yazamadım iki mısra gönlümce
Böyle gün görmedim sanki ömrümce


...
Devamını oku »
ve bitsin bu aşk,zamanıdır.
Meleklerin şaştığı, sessiz kaldığı tek anıdır...
düşer kristal yere,tuzla buz olur Dünya...
göremezsin bir daha,sona erer bu rüya...


...
Devamını oku »

İlk 1281 1282 1283 1284 1285
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL