Dünyada kusursuz iki insan vardır. biri ölmüştür, biri de doğmamıştır. -- çin atasözü

Sevda Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sevda" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sevda ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sevda" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sevda ile ilgili " 18461 " şiir aşağıdadır.
Hoşçakal demeden gitmek dahil mi ?
Kalana derbeder ,cahil demişler
Haksızca önyargı yutmak dahil mi ?

Görkemli bir aşktı; bol ışıltılı

...
Devamını oku »
Ben miydim ışığını veren ?
Sabi aklına,temiz kalbine
Kul oldum ışığı sönmeyen gözlerine
Sen miydin hislerimi muhassar kılan ?


...
Devamını oku »
AĞLA GÖZLERİM AĞLA
YAN GÖNLÜM YAN
BİR VEFASIZ UĞRUNA YAN
GİDEN GERİ GELMİYOR
GİDEN YAR GERİ GELECEK DİYE

...
Devamını oku »
Ortaya çıktımı rüyalar saçar
Ortaya çıktımı yareler açar
İnsanlar sevdalar kara sevdalar

Ortaya çıktımı isyanlar çıkar

...
Devamını oku »
Birisini sevmiş elalem almış
Birisini sevmiş şarkılar çalmış
Hepimizde eski sevdalilarız

Halâ biri seven uykular kaçan

...
Devamını oku »
sen cagırdında
ben gelmedimi
aşkımı sana vermedimi
seni sevgimden mahrumu etim

...
Devamını oku »

Kara sevda bazen uykular kaçar
Kara sevda bazen rüyalar saçar
Kara sevda bazen yareler açar

...
Devamını oku »
Rüzgar, siyah güllerin ardında eser.
Sevda kuşları gelir, aşkla süzülür,
Mona Rosa'nın adını fısıldarlar.

Beyaz yatakta rüyalar serilir,

...
Devamını oku »

İlk 175 176 177 178 179 180 181 182 183 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL