Akıllı bir insan kazandığı paranın bırazını, aldığı nasihatın ise birçoğunu bir yana koyar. harry carns

Olur Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Olur" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Olur ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Olur" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Olur ile ilgili " 8603 " şiir aşağıdadır.
Dağ çökertir seni gölgelik yerine / ağır /sancılı
Ansız Apansız bir bulut sokulur dizlerinin dibine/gri
Maviye çalan türküler söyle / eylül
Koşar gelir sarısı sevdamın / kırmızıya çalar aşk


...
Devamını oku »

İlk 843 844 845 846 847 848 849 850 851 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL