İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu

Can Taşır Dicle

0/5
0 kişi
0
Okunma
0
Beğeni
0
İnceleme
Tanıtım Yazısı


Bu kitaptaki şiirlerin büyük bölümü Burkay'ın daha önce yayınlanan "berf Fedi Dıke" (Kar Utanır) adlı şiir kitabında Kürtçe olarak yer almıştı. Onların orijinalinin bir bölümü Kürtçe bir bölümü de Türkçedir. Bu kitapta ayrıca 18 yeni şiir de yer alıyor ve kitaptaki şiirlerin tümü Türkçe'de ilk kez yayınlanıyor.
Bir dağ eteğine gömün beni
Çimen olayım
Güneşli bir yamaçta
Üzüm olayım
Şıramdan buruk şarap yapılsın
Kenger olup biteyim bahar günleri
Nevruz olayım
Umut çiçeği
Yabangülü bitsin toprağımda
Tarla kuşu yuva yapsın koynumda
Dilindeki şarkı olayım
Yel alıp gitsin beni
(Kitabın İçinden)



daha fazla
Yayınevi: Deng Yayınları
ISBN: 9757011126
Sayfa: 102s.
Boyut:
Kapak:
Tarih: 0
Kağıt Tipi:
İncelemeler ve Yorumlar
kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL