Başkalarının yanlışlarından öğrenmeliyiz. hepsini kendimiz yapacak kadar bol zamanımız yok. grucho marx

Kay Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kay" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kay ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kay" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kay ile ilgili " 7395 " şiir aşağıdadır.
Ortopedi doktorum bana" acı ile yaşamayı Öğreneceksin"
Acı ile birlikte hem unutkanlığı hem de yaşlanmayı öğreniyorum.
Her ikisinide hazırım.
Kanser hastası tanıdığım üç insan var.

...
Devamını oku »
Günlerden Cumaydı.
Cumartesi, Pazar
Pazartesi, Salı.
Bugün günlerden Çarşamba
Hala bir haber yok

...
Devamını oku »
EŞİ BENZERİ YOKTU SEVDAMIZIN
DEMEK HER ŞEY YALANDI
BENİ HİÇ DÜŞÜNMEDEN
BENİ YALNIZ BIRAKIP
BENDEN ÇOK FARKLI

...
Devamını oku »
Sen sadece öyle sandın
Sana gelenler hep ihtiyacını menfaatini çıkarını düşündü
Seni bu dünya da bir ben bir de anan adam yerine koydu
Sen de sadece menfaat uğruna birlikteliklerin oldu
Ama dert degilkullanmaya kullanılmaya aliskinsin

...
Devamını oku »
boş dünya da ne kadar da kibirlendiler.
umut yok insan denilen zerre den.
sonu olmayan nedir ki.?
kibir mi.? gurur mu.? şerefli bir ölüm mü.?
onursuz bir yaşam mı sonsuz olan?

...
Devamını oku »
İSTİYORUM İSTANBULDAN
AMA NEREYE GİTSEM
GEÇMİŞİN İZLERİ BULUYOR BENİ YİNEDE
İNSAN GEÇMİŞİNDEN ACILARINDAN KAÇAMIYOR
ÇOCUKLUĞUMU GENÇLİĞİMİ

...
Devamını oku »
Dert içinde yüzdüğünde,
Hayat seni üzdüğünde,
Kaya gibi dost olmalı..

Derdimiz boydan aşınca,

...
Devamını oku »
Uzun süredir sanatla uğraşmaya başladım. Benim evrensel yaşamım bir müzik kulağımla başlardı. Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerim. Özgür KUTLU 'dan bu azmi başarılar ile bir çok toplumdaki halk ozanlarıyla tarihe iz bırakan bir okur olmaya sahip olurken;artı okuma bir atölyemiz vardı; Batman Okusun platformun 'da bu dernekte emeği geçen Yazar Osman İçer,Enes KORKMAZ'ı sevgiyle saygıyla anmak en büyük ,hayalim. Bu günlerin öncüsü olarak, belki bir gün tekrar sanat yönetmenliğini bir kez olsun. Mehmet Sait KAYA umudun ve halkısının bilgi kaynağıdır Okumanın en büyük öncülüğünü anlatıyordu.
''Hayatımda bir kez olsun elimi tutabilmeyi bilen,
Halklarım ve o güzel insanlar vardı,
Bu güneydoğu'nun anadolu yazarları unutmadı bende hep ,
Gönülden gönüllere koştum;çare sadece emanetmiş.

...
Devamını oku »

İlk 157 158 159 160 161 162 163 164 165 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL