Aşk köprü kurmaktır. insanlar köprü kuracaklarına, duvar ördükleri için yalnız kalırlar. newton

Kar Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kar" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kar ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kar" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kar ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
______'Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde.
______Develer tellâl iken, pireler berber iken...'



...
Devamını oku »
Çizik çek üstüne, karala gülüm.
Şayet öldürmeği bilemiyorsan,
Sapla hançerini yarala gülüm.

Razıyım hayalin karşımda dursa,

...
Devamını oku »
Beyaz örtüleri serse şehrime
Eski kış günleri hep hayalimde

Nerede kaldınız, bembeyaz karlar
Şimdi şehirlerde yalancı bahar......

...
Devamını oku »
Yokluğunu
Bir bir işledim geceye
Bıçak yüzü rüzgarlar
Bir de çatıdaki buzlar
Hepinize savaş açtım,

...
Devamını oku »
İçki içer sevenlerini üzersin,
Elbet bir gün bu hayattan bezersin,
Bırak serseriliği, adam ol kardeş.

At yarışına, kumara paramı yeter,

...
Devamını oku »
Yaktı kül eyledi beni hasretin
Yalanmıydı yoksa senin sözlerin
Neredesin karagözlü sevdiğim

Beklerim yolunu her gün ağlarım

...
Devamını oku »
Selam dururdunuz,sizler önümde
Susmazdı telefon,biran cebimde
Ne oldu bilmem,telefonum sustu



...
Devamını oku »
İzleri silinmez bugün, yarın da
Tanrı Dağı, Altay Dağı ardında
Tarihini oku, öğren kardeşim.

Orta Asya benim ana vatanım

...
Devamını oku »

İlk 1904 1905 1906 1907 1908
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL