Kararsızlık en büyük felakettir. descartes

İnsan Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "İnsan" terimini içeren şiirler listelenmektedir. İnsan ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "İnsan" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. İnsan ile ilgili " 13351 " şiir aşağıdadır.
Gece gündüz hep bakar, anlamayız biz niçin?
İki göz vermiş Mevlam, birini görmek için
Halimiz malûm size, görenlere sıdaş tut.

İbret ile bakıp da, Duysan demiş alemi

...
Devamını oku »
Anam Türk.
Fark etmez; dil, din, ırk.
İnsanız ya heval.
Kimseye zararımız olmaz.


...
Devamını oku »
İnsan olanların gider hoşuna,
Geçirme zamanı boşu boşuna,
Seni ananların gider hoşuna.



...
Devamını oku »
niye kendi yüzümüzü örttük
bu kadar çürümüş müydü gerçeğimiz
sen kimsin giden ucube
ne sandın yanar mıydım ardından
ben sahtelerin perdesinden geldim

...
Devamını oku »
insanlık öldü mü?
eğilip kaldırırsın

boğulurken insan
insanlık öldü mü?

...
Devamını oku »
Maraşdan
Sivasdan
yanan benim

yanan sensin

...
Devamını oku »
bir kısım insanı
hiç rahat bırakmadı.
Bazen köle etti
yüke vurdu,
bazen av bildi

...
Devamını oku »
Laf ola beri gele.
Öyle bir kelam et ki
Hokkalı olsun biraz
Bir o kadar da bilmece.
Biraz düşüneyim, aklımı yorayım;

...
Devamını oku »

İlk 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL