Bir başkasına hizmet fırsatını elinden kaçıranlar yaşamın sunacağı en doyurucu deneyimlerden birini kaçırmış olurlar. (pali metinleri)

Güneş Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Güneş" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Güneş ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Güneş" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Güneş ile ilgili " 5302 " şiir aşağıdadır.
İçine doldu neşe.
Bu kadar ışık olmaz.
Hayret etti, bu işe.

Güneş sardı çocuğu,

...
Devamını oku »
En sade kararın ,yaprağın damarlarından durağına akar
Bir çift küçük göz, küçük bir yüz öylesine bakar
Fıtratında kin ve nefretin olmadığı
Ah dediğimiz dünya…

...
Devamını oku »
Gitme burdan n’olur yazık olmasın
Ferhat Şirin’ine bunca yanmadı
Bırakma elimi güller solmasın

Yüreğimde yanar çoban ateşi

...
Devamını oku »
Gözlerim hep kapalı kalsa dedim
Etrafımda ne çok parçalanmış hayatlar vardı böyle..

‘Yaşıyorum diyenler bile kendilerini kandıran hayatlardı’.


...
Devamını oku »
Yüreğimin sesini anlatmaktan acizken sözlerim,
Dilim susar,gönlüm ağlar da çağlar,
Bir sabah rüzgarı alır da yüreğimi,sahibine yollar.
***************************************
Doğu ülkesinin zirvelerinden parlarken güneş,

...
Devamını oku »


söz sözle boğuldu
kurşun ağırlığında suskular

...
Devamını oku »
Şehrimi terketmekteydi gün doğarken güneş
Okula gidilen günlerdeki çekiciliği yatağın,
Sefasını sürüyordu tahtının

Balkonumdaki dişi güvercin erkeğine naz ediyor

...
Devamını oku »
Ümit verdin duygularıma
Yüreğime ektin sevgi tomurcuklarını
Yeşertim gözyaşlarımla

Açmayan güneşim oldun

...
Devamını oku »
Aşk hüzzamlara bürünür
Eylül yağmurlarında
Yarin camına vuran çisenin
Kayıp düşmesidir Eylül,
Okul sonrası sırılsıklam ilk öpüştür

...
Devamını oku »

İlk 503 504 505 506 507 508 509 510 511 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL