Korku zalimliğin akrabasıdır. james ar fraude

Gül Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gül" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gül ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gül" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gül ile ilgili " 24826 " şiir aşağıdadır.
Mevsimler geçecek bir bir

Toprağa sarın , toprakta büyü,toprak kok biraz


...
Devamını oku »

Bir ağaç sevdim
Kökünden kuruttular
Günahtır dedim

...
Devamını oku »
sabahlarımıza
ey mavi melek
ey güzel bebek.....

Önce bize

...
Devamını oku »
El bebe gül bebeydi pamuklara belerdim
Koymazdım kötülüğü yüreğimden elerdim
Güller açan yüzüne güzellikler dolardım
Karanlıklar içinde artık nasıl güleyim.


...
Devamını oku »
Yer titriyor yarılacak.
İnsanda yoktur utanmak.
Toplanmış günah bölüşür.

Durmaz bir an yakar yıkar.

...
Devamını oku »
Her yıl bir güldü, ayrıldım her yıl gülümden
Gâh yağmur yağdı gâh da kar, dertli başıma
Nasıl kurtulayım? kim kurtulmuş ölümden

Uçaklar, füzeler yaptım, uzaya çıktım

...
Devamını oku »

İnce pencere ışığı
Erişkinliğine dönüşen bakışlar
Sarıp sarmalar gece yarısını

...
Devamını oku »
Öğretmenim güzelliğe söz verdim
Gül dikerim, gül toplarım yıllarca
Bahçelerden kucak kucak gül derdim
Deste deste gül toplarım yıllarca

...
Devamını oku »
gölgesi düştüğünde ateşin
yanmaz teni aşığın
tetik düşer sessiz
.
söylemek

...
Devamını oku »

İlk 519 520 521 522 523 524 525 526 527 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL