Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)

Gül Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gül" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gül ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gül" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gül ile ilgili " 24764 " şiir aşağıdadır.
Öfkeyle inatla geçmez ki ömür;
Ben deme güldürmek gerekse güldür.
Ağlatmak çok kolay pas tutar demir
Gül yüzü soldurmak gerekse soldur.

...
Devamını oku »
_ . . / _ . _ . /. . _ /. _ _ _

Pencere pervazında, kokular saçar bir gül
Bülbülü şehnazında, bırakır nâçar bir gül

...
Devamını oku »
Eyledi candan bizar.
Saçıma düştü aklar,
Gelmez oldun Gülizar,

Çıkmasaydın karşıma,

...
Devamını oku »
Zerreden kürreye, her şeyde varsın,
Nehirler durdurur, Umman yararsın,
Sonsuza sığmazsın, gönle sığarsın,
Bir bilinmez nicesin sen.

...
Devamını oku »
Şimdilerde Baladın
Kimler yanında dın dın
Sen oldun da Baladın

Bir Venüs kraliçesi

...
Devamını oku »
Bahçemde Açılan güller perişan
Senin hasretinden ben oldum deli
Benim bu halimden eller perişan
**
Yıllardır Adını Anar Dururum

...
Devamını oku »
nasıl titrediğini bilirsin
ki, bugünden tezi yok o hâlde
gittiğin gibi gelebilirsin

Hani aniden gittin ya hani

...
Devamını oku »
Köyüm dağ başında, tozludur yolu,
Yeşil Çimenlidir, sağı ve solu,
Her sabah her akşam, çileyle dolu,
Yorgun bitkin çocuğum ben.

...
Devamını oku »
Bir yar sevdim peşime düşer gelir
Aşkıyla dönme yokuşu düz gelir
Baban vermez ise kaçta gel gülüm

Havarlık, sağmalık yetmez mi payına

...
Devamını oku »
MUTLULUK SENİN OLSUN
NE GELİYORSA BANA GELSİN
ELEM KEDER SANA UĞRAMASIN
YÜZÜNDE GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN
GÖZLERİN YAŞLAR İLE DOLMASIN

...
Devamını oku »

İlk 357 358 359 360 361 362 363 364 365 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL