Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Göz Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Göz" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Göz ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Göz" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Göz ile ilgili " 25555 " şiir aşağıdadır.
Gönlümde
Ateş böceklerinin ışığında
Yürüdüm yol boyu.
Eskiler canlandı
Gözlerimde.

...
Devamını oku »
İbrahim Kilik
________________________________________
Asıl İstanbulluların affına sığınarak söze girmek istiyorum.Bir taşralının, hele İstanbul'u yirmi yaşında gören bir taşralının İstanbul sevdasını yadırgayabilirsiniz; ama istanbul'u sevmemi engelleyemezsiniz .Benim İstanbul'umu benden alamazsınız.
________________________________________


...
Devamını oku »
Artık Sağına soluna bakınmadan yürüyecek
Daha başka düğüm atmak olmazdı bu ilmeğe
Gidiyor yürek,gönlü harap ya başı dimdik gidecek

Giderken;

...
Devamını oku »
Hergün geliceksin diye yollarını gözlüyorum

Sensiz yastığa başımı her koyduğumda


...
Devamını oku »
Umuttu gözlerin karanlık ömrüme
Gözlerini görmek vardı her gecenin sabahında
Bundandı sabırsızlığım
Ve kalp kasılmalarım


...
Devamını oku »
Badem ve yeşil,çiğ tanelerini
Katarak gövdesine,
Islık çalan rüzgarın melodisiyle,
Çoğalarak dolar gözlerime.

...
Devamını oku »
.
.
gözümün dili çözülür
yanaklarımda tükenir tutkum
hazırım şekillenmeye

...
Devamını oku »
Sevdam büyük..gelir derinden,
Yalan sevgilere yer yok cebimde,
Uzaklaşma gülüm gel gayrı...

Her yiğidi koyma aynı kefeye,

...
Devamını oku »
Maziyi hatırladım.
Kanadı kâlp yarası
Hıçkırarak ağladım.

Bir köşenin başından

...
Devamını oku »
HADİ DERSİN GİT YANINA OTUR DERDİNİ DÖK;
AMA YAPAMAZSIN GURURUN ÖNEMLİDİR O KAHROLASI GURUR;
İÇİN DEKİ ATEŞİ SÖNDÜRECEKMİDİR PEKİ;
O ÇOK DEĞER VERDİĞİN GURUR...


...
Devamını oku »

İlk 2480 2481 2482 2483 2484 2485 2486 2487 2488 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL