Sezar, ihaneti sever, hainlerden nefret ederdi. plütarkhos

GECE Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "GECE" terimini içeren şiirler listelenmektedir. GECE ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "GECE" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. GECE ile ilgili " 18805 " şiir aşağıdadır.
Gecenin ta yarısında;
Sen gelirsin aklıma.
Yorgun,uykusuz gözlerimden,
İki damla yaş akar,
Yastığıma...

...
Devamını oku »
Zifiri karanlık ninniler söylenir
Zemherisinde tir tir titriyor sokak lambası
Ve ruhumun gölgesi yol ortasında
Gündüzü bekliyor gece
Nöbet değişimi

...
Devamını oku »
bir kıvılcım olsan yeterdin yanlızlığıma
kurusa da bedenim ,tutunurdum dalına
düşüp savrulmazdım lodos da
yoksun bu gece yine
tutunamadım ne sana

...
Devamını oku »
Geceler sensiz,
Geceler sessiz.
Geceler karanlık,uçurum,
Gecelerde ben çaresiz;
Hasretinle kavrulurum.

...
Devamını oku »
bir şiir, anneliğimde tuttu zaten,
hiç şiir, ölsem daha mı iyi gerçekten,
ölsem daha mı iyi?
hiç şiir yazasımda yok zaten...


...
Devamını oku »
Alınteri fışkırır gecenin karanlığından.
Ekmek dalgası,
Bilmem kaç yüz metre yerin dibinde,
Kazma sallıyor maden işçileri,
İşte,onlarındır fışkıran alınteri.

...
Devamını oku »
Bir gece vaktiydi benliğimle senindim

Bir gece vaktiydi bir ömre değen


...
Devamını oku »
gökyüzünde sek sek oynayan
yıldızların ayak sesleri..

her gece
saçların düşerken yanağına

...
Devamını oku »

İlk 1801 1802 1803 1804 1805 1806 1807 1808 1809 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL