İyimser bir insan ışık olmayan yerde ışık görebilir; ama kötümser biri neden hep onu söndürmeye koşar? (michel de saint pierre)

GECE Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "GECE" terimini içeren şiirler listelenmektedir. GECE ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "GECE" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. GECE ile ilgili " 18849 " şiir aşağıdadır.
Akreple yelkovan, yerinde saymakta,

Geçmişle, gelecek kavgada!


...
Devamını oku »
içi içine yaşamak,
gülden, leylaktan dem vurmak,
güzel günlere, şafak saymak,
yirmisinde midir ?


...
Devamını oku »
Hatırladım dün gece ben sevdâmızı
Çok uğraştım sevgimi anlatamadım
Tekrar tekrar söyledim ben şarkımızı
Doldu taştı yaşlarım ağlayamadım

...
Devamını oku »
Seninle Öleceğim”
Çok eskiden
Yüreğimden geçmiş bir
Dizeydi belki bunlar


...
Devamını oku »
Gözlerin gece karası,
Derin ve sır dolu.
Yüreğime işler,
Bir bakışın yetiyor.


...
Devamını oku »
Ocaklarda saf mutluluk pişiyor
Aha şuracıktı, yanı başımda
Çocuklar özgürce bize koşuyor.

Süslemiş Kudüs'ü ,çiğdem sarısı ,

...
Devamını oku »
Yalnız halleriniz yaralıyorsa
Düşleyin
Rüyalarınıza yansıdığında
Karanlık zamanların
Üstüne örtü olsun

...
Devamını oku »
Gecelere atın beni
Artık huzur gelsin cana
Gecelere atın beni

Ay süzülmüş durgun suda

...
Devamını oku »
Ay görününce.
Sadece gönlüm değil,
Gök kubbe de boyandı maviye.
Gözlerimin önünde uzanıp yürüdü bir hikaye.
İpek çarşaflar gibi serildi mutluluk bedenime.

...
Devamını oku »
Toprağa düşen umutlar, yıldızlara karışır.
Karanlığın gölgesinde yankılanır feryatlar,
Adaletin yolunu gözler, mazlumun sabrı taşar.

Sessizliğin çığlığıyla sarsılır şehirler,

...
Devamını oku »

İlk 149 150 151 152 153 154 155 156 157 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL