Bağışlamayı bilenler, en çok bağışlanacak kişilerdir. p.j. bailey

GECE Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "GECE" terimini içeren şiirler listelenmektedir. GECE ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "GECE" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. GECE ile ilgili " 18941 " şiir aşağıdadır.

Güneş sürüyerek, çekti eteğin,
Bir bildiği vardır, bilemediğin,
Yıldızlara göz kırp ve ay'la giyin;

...
Devamını oku »
Kemanım öylebir başla bu gece
Yansın bu yüreyim yansın iyice
Kaldır meyhaneci ben yıkılınca



...
Devamını oku »
Yıldızlardan gözyaşı,
Ay ışığı gözlerinde,
Yırttım bütün karanlığı,
Rüzgârla gelen bi ürperme


...
Devamını oku »
Üç karanlık kuşakta
Gün katmanlara gömüldü
Serin ve ıslak bir yağmur tanesi filizlenirken yanağımda

...

...
Devamını oku »
Bir gece yarısı karşıma çıktın,
Uçan al bir ata bindirdin beni.
Sanki bir afettin, depremdin, yıktın,
Arştan yeryüzüne indirdin beni.

...
Devamını oku »
Dayanılmaz acılar çeker yine
Yıldızlar söner her gece üstüme
Dil susar,gözler kapanır her gece

Hazan yaprağı savrulur her yana

...
Devamını oku »
Sadece sevdiğime üzülüyorum seni

Gözlerinle hayatımı bölüp ortasından
Ellerine verdiğime…


...
Devamını oku »
Senin bana ne kadar uzak oldugunu..

artik ne kadar imkansiz oldugunu..


...
Devamını oku »
Din dan don... din dan don...

Çalıyor zamanı


...
Devamını oku »
Bugün nasıl tamamlanır
Bu hasret ve hüzün bulutları nasıl dağılır
Yarınlar nasıl geçer bilmiyorum


...
Devamını oku »

İlk 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL